I feel you!

Pole nüüd mõnda aega kirjutanud…võiks ju mõelda, et olid kiired ajad või, et ju siis mul polnud midagi öelda. Nii see kahjuks või õnneks ei olnud. Viimased nädalad Inglismaal sain kogeda kõike: rõõmu, viha, ängistust, teadmatust, rõõmu, armastust… Tagantjärgi mõeldes on tunne nagu läbisin eksami, mis andis pileti elus edasi liikuda.

Kõik see, mille olin õppinud ja arusaanud, toodi läbi erinevate situatsioonide mu ellu tagasi. Kas olen ikka piisavalt kogemusi saanud ja teen oma valikuid teadlikumalt? Teine kogemus, millega taas silmitsi seidsin, on usaldus elu vastu ja muretsemine asjade pärast, mida mina ise muuta ei saa. Me saame muuta enda elu tehes otsuseid ja valikuid. Otsused viivad meid edasi järgmisse eluetappi…

Hiljuti jäin mõtlema minevikule, kus olin teinud enda valikud ja milleni miski oli viinud…jäin endamisi arutlema, kas see, kui ma poleksin liikunud enda unistusi täites, oleks muutnud midagi mu elus…oleks….

Mõistsin, et olen üks õnnelik inimene, et mul on unistused ja ma ka teostan neid…..Mitte pole mõeldud-mõeldud. Vaid mõeldud-tehtud.

Olen tänulik iseendale, et lubasin endal nii suure muudatuse elus teha. Jätta kõik, mis olin loonud ja kogenud. Jätta sõbrad ja perekond… Olen tänulik enda julgusele teha elus muudatusi ja kuulata enda südant. Olen tänulik kõigile, kes märkasid, hoolisid ja olid olemas ka siis kui ise olin eemal. Nagu Naistele kohane, vajame me oma emotsioonide ja kogemuste jagamist… eemal olles ei ole see kahjuks iga hetk võimalik…ehk oli see ka põhjus, miks taassündis blogi. Märkasin, et lugejaid on aina rohkem ja mu postkasti saabus positiivset tagasiside, see innustas edasi kirjutama ning jagama oma kogemusi ja mõtteid. Eesmärgi-inimene nagu ma olen seadsin endale väljakutse: kui iga postitusega on enam kui 100 lugemist, siis pean blogi jagama suuremale ringile kui vaid enda tuttavad.

Olin enda eesmärgi saavutanud ja kõik ettevalmistusedki tehtud…aga siis haaras mind hirm…hirm teadmatuse ees, kuidas teised inimesed seda võtavad. Need kogemused ja mõtted on siiski ju minu ja meil kõigil on oma nägemus. Kahjuks olen kogenud seda, et inimesed pigem otsivad negatiivseid emotsioone kirjutistest…

Aga siis sain aru, et kui loon armastusega…siis on inimeste enda valik ja otsus, kuidas nemad seda võtavad. Minu unistus on see, et minu julgus kuulata iseend ja julgus tegutseda annab innustust neile, kes on teelahkmel, kas teha või mitte. Kunagi oli mu elumoto…kahetse seda, mis sa tegemata jätad, mitte seda mida teed….Nüüd näen aina enam, et iga kogemus on õppetund meie elus ja viib meid edasi.

Loo armastusega kõike enda ümber ja sa märkad imelist maagiat, mis Su ümber toimub.

photo 3 photo 4 (1) photo 2 (1) photo 1photo 5 (1) photo 5

Add A Comment