Nagu ikka, juhtub kõik korraga.

Chnaet marketing

Kas sa oled märganud, et kõik juhtub korraga?
Korraga juhtuvad kõik esmapilgul halvana tunduvad asjad ja sama kehtib tegelikult ju ka heade asjade kohta.

Enda jaoks eelmist aastat kokku võttes avastasin, et see polnud minu jaoks mitte raske aasta, vaid väga õpetlik. Ükski juhtumistejada ei toonud mu ellu halba, vaid viis elus edasi. Aasta lõpp oli mõnusalt rahulik, et sai vaadata tagasi ja uusi plaane teha, see tähendab uut energiat koguda, et suurema hooga tegutseda.

Jaanuar see-eest on olnud nii kiire, et ei ole arugi saanud kuidas see märkamatult läbi on saanud. Chanetis on täiesti uus hingamine. Olen arusaanud, et ma pole üksi nurgas  nokitseja, vajan inimesi enda ümber.

Nagu ma varasemalt juba kirjutasin, siis toimub korraga ka heade asjade jada. Korraga on meie projektide arv kasvanud nii, et kohe 120% naudin seda tempot ja pinget, mis on tekkinud. Samaaegselt õpetab ütlema ei asjadele, millele tõesti ei taha panustada ja mille aeg on möödas. Üks selline mingil määral minu südamesse sööbinud pikaajaline projekt on lõppemas ja on aeg edasi liikuda suurematele väljakutsetele.
Kuid üle ei tasu pingutada. Olen enda jaoks avastanud õnnevalemi ja see tundub esmapilgul lihtne, vaid üks sõna, mis ütleb kõik -tasakaal. Tasakaal töös ja eraelus. Tasakaal iseenda ja teistega. Tasakaal toitumises ja liikumises. Kuid selle valemi rakendamine elus ehk tasakaalu väljaarvutamine ei olegi kõige kergem. Hinda iseend ja teisi ja ole tänulik.

Siret Chanet

Add A Comment